מתכון לפוקצ'ה מנצחת
מגש תנור ונייר אפייה משומן
500 גרם קמח לבן
400 גרם מים קרים
35 גרם סוכר
11 גרם שמרים יבשים
7 גרם מלח
אופן הכנה
במיקסר נערבב שמרים סוכר וקמח נוסיף מים ונלוש לעוד 5 דקות נוסיף את המלח ונלוש עוד 3 דקות במהירות בינונית.
נוריד את הבצק למשטח התנור עם נייר האפייה המשומן.
נכסה בניילון ונחכה להתפחה כ-30 דקות . בעזרת ידיים רטובות נפתח את הבצק לכל אורך מגש התנור נפזר מעל מלח גס וכל תוספת מתאימה עשבי תיבול טריים ועוד.
נאפה ב250 מעלות חום ל12 דקות ונוריד את החום ל-200 מעלות לעוד 5 דקות .
נוציא מהתנור נניח למנוחה של כמה דקות ונפרוס.