חייגו עכשיו:  050-5350130   

מתכון לפוקצ'ה מנצחת

a2

מתכון לפוקצ'ה מנצחת

מגש תנור ונייר אפייה משומן

500 גרם קמח לבן

400 גרם מים קרים

35 גרם סוכר

11 גרם שמרים יבשים

7 גרם מלח

אופן הכנה

במיקסר נערבב שמרים סוכר וקמח נוסיף מים ונלוש לעוד 5 דקות נוסיף את המלח ונלוש עוד 3 דקות במהירות בינונית.

נוריד את הבצק למשטח התנור עם נייר האפייה המשומן.

נכסה בניילון ונחכה להתפחה כ-30 דקות . בעזרת ידיים רטובות נפתח את הבצק לכל אורך מגש התנור נפזר מעל מלח גס וכל תוספת מתאימה עשבי תיבול טריים ועוד.

נאפה ב250 מעלות חום ל12 דקות ונוריד את החום ל-200 מעלות לעוד 5 דקות .

נוציא מהתנור נניח למנוחה של כמה דקות ונפרוס.