מתכון להמבורגר חלומי
מתכונים
ניתוח אסטרטגי לענף המסעדנות
קונספט
קביעת קונספט מאפשרת "סיפתח" לכל השתלשלות האירועים אשר ירכיבו בסופו של דבר את המסעדה שלנו.
מתוך הקונספט נוכל להבין את גובה ההשקעה ההתחלתית (עיצוב למשל), את התפריט ובניית החוויה המלאה ללקוח.
כאשר הקונספט ברור יהיה אפשר להתחיל לחשוב על הכנסות, לבחון הוצאות ולראות איך מתחילים לבנות ולהקים את העתיד.
שף פרזנטור לקמפיינים שיווקיים
בתי עסק רבים מתחום במזון, החל מחברות מזון, דרך מוצרי בישול ועד מכירת ציוד למסעדנים ומטבחים ביתיים, צריכים לשווק את המוצרים שלהם.