חייגו עכשיו:  050-5350130   

מתכונים

מתכון לפונדנט שוקולד שנמס בפה

fondant.1

מתכון לפודנט שוקולד שנמס בפה

המשך קריאה...

מתכון לסלט שורשים עם חזה אווז מעושן

salad.4

מתכון לסלט שורשים עם חזה אווז מעושן

המשך קריאה...

ניתוח אסטרטגי לענף המסעדנות

326

 

קונספט


קביעת קונספט מאפשרת "סיפתח" לכל השתלשלות האירועים אשר ירכיבו בסופו של דבר את המסעדה שלנו. מתוך הקונספט נוכל להבין את גובה ההשקעה ההתחלתית (עיצוב למשל), את התפריט ובניית החוויה המלאה ללקוח. כאשר הקונספט ברור יהיה אפשר להתחיל לחשוב על הכנסות, לבחון הוצאות ולראות איך מתחילים לבנות ולהקים את העתיד.

המשך קריאה...

שף פרזנטור לקמפיינים שיווקיים

בתי עסק רבים מתחום במזון, החל מחברות מזון, דרך מוצרי בישול ועד מכירת ציוד למסעדנים ומטבחים ביתיים, צריכים לשווק את המוצרים שלהם.

המשך קריאה...